Over mij

Welkom bij Silk & Cedar, beautymaker & feel good shop! Een schoonheidssalon waar je zalig kan ontspannen en zorgeloos kan genieten van een behandeling of verzorging met natuurlijke en duurzame producten.

Acht jaar geleden ben ik heel bescheiden gestart in een kleine zolderkamer. Vandaag ben ik superblij met mijn eigen plekje in de Mechelse binnenstad. 

De juiste sfeer is voor mij heel belangrijk. Ik houd ervan mensen en dingen mooi te maken. Ook het interieur van Silk & Cedar heb ik zelf met zorg samengesteld. Zachte kleuren, een geurkaarsje, ontspannende muziek. Ik wil echt dat je die positieve vibes voelt!

Silk & Cedar is meer dan een klassiek schoonheidssalon. Ik werk graag samen met andere lokale ondernemers. Zo kan je bij Silk & Cedar terecht voor leuke lokale hebbedingen. Juweeltjes, kaartjes, kaarsen, sjaaltjes… Alles om jezelf en je omgeving dat tikkeltje extra te geven.

Natuurlijk & duurzaam

Ik houd van de natuur en vind het belangrijk zorg te dragen voor onze mooie planeet. Door te werken met natuurlijke en duurzame producten, probeer ik mijn steentje bij te dragen. 

Alle merken die ik gebruik, hebben aandacht voor duurzaamheid. Ze bevatten natuurlijke ingrediënten, worden lokaal in België gemaakt of kiezen voor een ecologische verpakking. Ik selecteer ze zorgvuldig en test alles zelf uit. Voor ontharingen gebruik ik natuurlijke suiker in plaats van kunstmatige hars. 

En wist je dat je zelfs duurzaam kan betalen via de bonsai-app? Bij elke 10 betalingen die je doet met bonsai, wordt er een boom geplant.

Heel graag tot snel!

Lieve groetjes,

Elke