glo Therapeutics

gloTherapeutics is een lijn van geavanceerde huidverzorging behandelingen en therapieën door gloProfessional , een toonaangevende cosmetica bedrijf dat professionele schoonheidsspecialisten en dermatologen al voor vele jaren voorziet van hoogwaardige en innovatieve producten.
gloTherapeutics succes maakte een belangrijke doorbraak in de huidverzorging -industrie door de invoering van een systematische en alomvattende aanpak van meerdere huid zorgen met vakkundig ontworpen dagelijkse huidverzorging behandelingen.

GloTherapeutics biedt je een systematische aanpak voor alle huidtypes met een bijzonder oog op anti-aging.

Het anti-aging wonder

Naast een exellent gamma producten voor thuisgebruik, biedt het ook producten voor instituutbehandelingen inclusief chemische peelings. Bij de creatie van deze producten is gebruik gemaakt van innovatieve technologiën en zeer geavanceerde formules met hoge concentratie actieve bestandelen.

Het krachtige glocomplex bevat spin trap, carnosine, amla en naciamide. Die zorgen er voor dat uw huid na elk gebruik zichtbaar jonger wordt.

Instituutbehandelingen : 

Glo & go – Dieptereiniging -30min- 40€
Glo Facial – Aangepaste gelaatsverzorging -70min- 70€
Glo Sensitive (vrij van soya, noten & gluten!)  – gevoelige huid -70min- 70€
Glo DeLuxe – aangepaste gelaatsverzorging op anti age -70min- 75€

Wilt u een specifiek probleem aanpakken en behandelen? Laat het ons weten en dan werken wij samen een aangepaste verzorging uit voor jou noden.