Superfood for skin

LIKAMI

_84A8191Likami is een biologisch en natuurlijk huidverzorgingsmerk. ‘Superfood voor je huid’: dat is onze slogan. Het is de kern van ons merk en onze belofte aan u. We willen je huid voeden, zodat u uw huid kan koesteren. De enige manier om dat te doen, is om je lichaam te behandelen met natuurlijke huidverzorgingsproducten.

De naam betekent “lichaam” in het Ijslands en verwijst meteen ook naar de zuiverheid, de kracht en de schoonheid van het land zonder filters. Ontdek onze grote reeks aan natuurlijke verzorgingsproducten. We gebruiken alleen plantaardige ingrediënten en natuurlijke oliën. Deze superfoods zijn zeer rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze hydrateren, beschermen en herstellen de huid. Het maakt van Likami de ultieme ‘companion de route’ bij het dagdagelijkse verzorgingsritueel van zowel vrouwen als mannen.

ECO-LUXUEUS

Het respecteren van de natuurlijke aard van uw huid, ligt aan de basis van ons assortiment van exclusieve producten. Zacht maar rijkelijk, puur en simpel, ons beproefd assortiment huidverzorgingsproducten maakt van uw dagelijkse beauty routine een all-natural premium ervaring, geschikt voor lichaam en gezicht – zelfs de gevoelige huid, zodat elk lid van uw gezin kan genieten van de voordelen van de Líkami producten!

Geen van de Líkami producten zijn op dieren getest. Ze zijn vrij van parabenen, siliconen, laurylsulfaat, kunstmatige kleurstoffen en aroma’s, petrochemische additieven, glycolen, TEA en DEA. Líkami huidverzorgingsproducten geven een ware betekenis aan waar de eenvoud voor staat: pure ingrediënten, duidelijke etiketten en eerlijke recepten gemaakt met veel deskundigheid, zorg en liefde! Líkami = superfood voor uw huid!

UITERST GESCHIKT VOOR GEVOELIGE HUID

_84A8445Likami wil een uitgebreid gamma bieden aan natuurlijke, biologische, luxueuze, verzorgingsproducten, gemaakt met de beste en meest pure grondstoffen van de natuur. Elk ingrediënt is met de grootst mogelijke zorg en aandacht onderzocht, intens rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Deze unieke formules harmoniseren, revitaliseren en voeden alle huidtypes en zijn uitermate geschikt voor gevoelige huid.

We kiezen voor een pure samenstelling, maar ook heel bewust voor duidelijke etiketten en eerlijke recepten die gemaakt worden met veel deskundigheid, zorg en liefde.